جاده چالوس | سیل در جاده چالوس

جاده چالوس یک هفته تا ۱۰ روز بسته خواهد بود! + گزارش معاون راهداری

بارش باران سیل آسا در مازندران منجر به انسداد محور اصلی جاده چالوس و ۱۶ راه فرعی روستاها، طغیان تعدادی از رودخانه‌ها به دلیل بالا آمدن حجم و تخریب ۲ دهنه پل و خسارت به سردهنه اراضی کشاورزی شد.

جاده چالوس
ویکی گردی:

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، آخرین وضعیت جاده چالوس بعد از سیل روز پنجشنبه: هشت نقطه از محور چالوس که در محدوده بالادست و پایین دست سد کرج قرار دارد، حدود ۲ متر زیر گل و لای قرار گرفته و ارتفاع گل و لای و سنگ پرتاپ شده روی جاده چالوس به ۲ متر رسیده است.تصاویری از سیل دیروز در جاده کرج - چالوس و وضعیت این جاده پس از سیلاب منتشر شده که نشان می‌دهد حجم خسارت‌های جاده چالوس بیش از حد تصور است.

 از صبح روز جمعه کار آزادسازی خودروهای مانده در گل و لای با بکارگیری ۱۲ دستگاه ماشین آلات آغاز شد و مسافرانی هم که خودروهای خود را رها کرده بودند شنبه به محل سانحه بازگشتند تا بتوانند خودروهای خود را تحویل بگیرند.

 به جز این هشت نقطه، جاده چالوس در محدوده «خوزنکلا» به طور کامل شکسته شده و به طول ۵۰ متر داخل دره فرو رفته که برای خاکریزی و پر کردن این دره عمیق که در نهایت با انجام عملیات زیرسازی و سپس سیمان و تثبیت محور انجام خواهد شد تا حدود ۱۰ روز آینده بسته خواهد بود.

 همزمان با خاکریزی دره ۵۰ متری عملیات تخلیه ۲ متر گل و لای در روی جاده نیز انجام خواهد شد تا امکان تردد در چالوس فراهم شود.

 

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای: به طول ۵۰ متر، جاده کاملا شکسته و داخل دره فرو رفته و یک گودال عمیق آنجا وجود دارد. حدود ۲۰۰ میلیارد خسارت وارد شده :

 ویدیوی زیر در این رابطه از خبرگزاری صدا و سیما:

 

 

 

 درباره اینکه گفته می‌شود برخی نقاط چالوس دیگر قابل تعمیر نیست و مسیرهای جدید باید جایگزین شود، گفته شد: این مطلب صحت ندارد، همه نقاط چالوس قابل تعمیر است، چند نقطه از پل‌های آب رو پر از شن و ماسه شده که باید تخلیه شود. دیوار حائل جاده هم تخریب شده و با این حال اگر گودال ۵۰ متری پر شود ظرف یک هفته ترافیک چالوس مجدد برقرار می شود.

 اما تخمین می‌زنیم کار بازسازی کامل چالوس که شامل بازسازی پل‌ها و دیوارهای حایل است با هزینه‌ای حدود هزار میلیارد تا مهر امسال به طول انجامد.

به گفته خبرنگار اقتصادی ایرنا، فقط برای اینکه محور چالوس به شرایط قبل خود بازگردد تا در بارش‌های مشابه دچار همین حادثه نشود، در ابتدا باید ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شود. ایمن سازی دقیق تر و ایمنی بیشتر در هشت نقطه که شامل به کارگیری دیوارهای حائل بزرگ است حدود هزار میلیارد است که قرار است با انتخاب مشاور ارزیابی شود تا نقاط خطرناک تر در دستور کار قرار گیرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان

آخرین اخبار

ارسال نظر