چای کیسه ای | عوارض چای کیسه ای

این سم خطرناک با چای کیسه ای وارد بدنت میشه + فیلم

استفاده از چای کیسه‌ ای به دلیل سریع و راحت بودن مصرف آن طرفداران زیادی دارد. به ویژه در سفر و تفریح از چای کیسه ای بیشتر استفاده می شود. در این مقاله عوارض چای کیسه ای رو بررسی می کنیم.

عوارض چای کیسه ای
ویکی گردی:

به نظر شما چای کیسه ای مفید است یا مضر؟ در این جا در مورد چای کیسه ای یا همان چای لیپتون (Lipton) – تی بگ (Tea bag) بیشتر صحبت خواهیم کرد. چای کیسه ای ، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان چای هستند. سرعت رنگ دادن و دم کشیدن چای کیسه ای باعث شده که افراد زیادی طرفدار آن باشند. عدم نیاز به استفاده از صافی در دم کردن چای نیز یکی از دلایل توجه به استفاده از این محصول می باشد. با ویکی گردی همراه باشید تا از عوارض چای کیسه ای بهتون بگم.

در انتهای این مطلب فیلمی در مورد توضیحات مضرات چای کیسه ای برایتان قرار داده ایم.

چای کیسه ای

مضرات چای کیسه ای

چای کیسه‌ای یک نوع چای است که در یک کیسه کاغذی یا نایلونی بسته‌بندی شده و برای آماده‌سازی آسان و سریع مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما مصرف بیش از حد چای کیسه‌ای و یا استفاده از چای کیسه‌ای ارزان قیمت و کم‌کیفیت ممکن است به برخی مضرات سلامتی منجر شود. در ادامه، برخی از مضرات چای کیسه‌ای را بررسی می‌کنیم:

چای کیسه ای استفاده شده رو ننداز دور

۱. چای بی‌کیفیت

برخی چای‌های کیسه‌ای با کیفیت پایین تولید می‌شوند و ممکن است شامل برگ‌های خردشده، گرد و غبار و فرآورده‌های شیمیایی باشند که می‌توانند به نوشیدنی مضری بدل شوند. همچنین در برخی چای‌های کیسه‌ای ممکن است ترکیباتی وجود داشته باشد، مانند قطعات پلاستیکی یا فلزی که از بسته‌بندی و کیسه چای جدا شده و به چای افزوده می‌شوند.

۲. مواد شیمیایی

یکی دیگر از مضرات چای کیسه ای این است که برخی چای‌های کیسه‌ای در فرآیند تولید با مواد شیمیایی مثل رنگ‌های مصنوعی و تثبیت‌کننده‌ها ترکیب می‌شوند. مصرف مداوم مواد شیمیایی به مدت طولانی بر سلامتی شما اثرات منفی خواهد داشت. همچنین برخی چای‌های تی بگ یا کیسه‌ای ممکن است با آلودگی شیمیایی مانند آفت‌کش‌ها، سموم محیطی یا فلزات سنگین تماس داشته باشند و از طریق تماس مستقیم با آب جوش به درون نوشیدنی شما نفوذ کنند.

۳. سمی که گرمای آب در کیسه چای تولید می‌کند

یکی از مهم‌ترین مضرات چای کیسه ای که باید در استفاده از آن در نظر گرفته شود، این است که هنگام ریختن آب جوش بر روی کیسه چای، سمی به نام اپی‌ژالوکات تولید می‌شود.

خطر 2 بار جوشاندن آب برای درست کردن چای

این سم در شرایط دمای بالا، مانند تماس با آب جوش، تجزیه شده و گاز کلر آزاد می‌کند که باعث عوارض زیر خواهد بود:

  1. اختلالات گوارشی: عوارضی نظیر اسهال، کاهش اشتها، تهوع و ترشح اسید معده.
  2. عوارض پوستی: عوارض پوستی مانند خارش، قرمزی.
  3. عوارض عصبی: در برخی افراد، اپی‌ژالوکات عوارضی نظیر سردرد، سرگیجه و افزایش خواب‌آلودگی خواهد داشت.

محققان همچنین دریافتند آب مورد استفاده برای چای اغلب در دمای بالای 95 درجه سانتی گراد است و زمانی که دمای آب  از 40 درجه سانتی گراد بیشتر باشد ، خطر تجزیه پلاستیک و آزاد کردن مواد سمی آن افزایش می‌یابد. این میزان هزاران برابر بیشتر از مقادیر گزارش شده در سایر غذاهاست و می‌تواند برای سلامت انسان بیشتر از آن چه فکر کنیم‌، مضر باشد.

حتما فیلم رو ببینید و نظرتون رو برامون کامنت کنید.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۵ نفر از بازدیدکنندگان

آخرین اخبار

ارسال نظر