دعوا | دعوا بین زن وشوهر | دعوا سر خانواده همسر | دعوا بین زن و شوهر سر خانواده

بگو مگو با همسر به خاطر خانواده، آتیش زندگیو شعله ور میکنه !

دعوا و اختلاف بین زن و شوهر سر خانواده میتواند آن زندگی را تا مرز طلاق نیز پیش ببرد و پایه های زندگی را سست کند !

دعوا با همسر
ویکی گردی:

دعوا بین زن و شوهر سر مسائل مختلف طبیعی است و از نظر روانشناسی نشان دهنده سلامت رابطه است ، گاهی دعوا بر سر دخالت های خانواده ، اولویت قرار دادن خانواده برای زوجین، رفتارهای نامناسب خانواده ها  و  ... اتفاق میوفتد که ممکن است زندگی رو از هم بپاشونه و آرامش خاطر را از دو طرف بگیره که علاوه بر اینکه زمینه ساز بسیاری از دعوا و اختلاف ها  شده ، متاسفانه عامل خیلی از طلاق ها نیز است!

 

دلایل پیدایش اختلاف و دعوای زن و شوهر بر سر خانواده ها

شما و همسرتان باید سعی کنید مسائل مربوط به زندگی مشترکتان را خودتان حل کنید و نگذارید به گوش خانواده ها برسد. هر خانواده ای سمت فرزند خودش است. در نتیجه، احترام ها از بین می رود. اگر خودتان و همسرتان نتوانستید مشکلات خود را به تنهایی حل کنید بهتر است به جای مشورت با خانواده هایتان از مشاوره حضوری خانواده استفاده کنید. بعضی از اختلافات و دعواهای زن و شوهر به دلایل زیر است :

1-وابستگی بیش از حد به پدر و مادر

این موضوع یک موضوع بسیار شایع در اکثر ازدواج ها می باشد. ببینید، وقتی دو نفر تصمیم می گیرند که با یکدیگر ازدواج کنند، یعنی اینکه تصمیم گرفته اند تا مسئولیت همراهی با یک نفر دیگر برای ساختن یک زندگی و خانواده ی جدید را نیز بر عهده بگیرند. این موضوع در عین زیبایی، کاملا موضوع پیچیده و سختی است و به انعطاف زیادی نیاز دارد.

وابستگی زیاد فرزند؛ چه زن و چه مرد به خانواده اش، باعث می شود تا اختلالات بسیار شدیدی در زندگی زناشویی شکل پیدا کند. چرا که وابستگی باعث می شود تا شما دائما با پدر و مادر خود در ارتباط باشید، دائما از مشکلات و مسائلی که در خانه تان رخ می دهد با آن ها صحبت کنید و همین موضوع باعث می شود تا خانواده در جریان ریزترین امور موجود در زندگی تان قرار گیرند و به خودشان اجازه دهند تا در این امور دخالت کنند.

این موضوع به شدت می تواند خشم همسرتان را برانگیزد و زمینه را برای بحث و دعوا در زندگی خصوصی فراهم سازد. یادتان باشد که وابستگی بیش از اندازه به پدر و مادر، باعث می شود تا بین همسر و خانواده  یشما حس رقابت ایجاد شود و کار به جایی برسد که شما مجبور شوید که بین همسر و خانواده تان، تنها یک نفر را انتخاب نمایید.

2- خانواده هایی که از فرزندشان انتظار حل مشکلات شان را دارند

 متاسفانه خیلی از خانواده ها هستند که تا کوچک ترین مشکلی برای شان پیش می آید، از فرزند شان انتظار دارند تا برای حل مشکلات شان پیش قدم شود. این موضوع می تواند تاثیر بسیار بدی در زندگی مشترک زوجین بگذارد.

چرا که طبیعتا وقتی دو نفر درگیر ساختن یک زندگی و تشکیل خانواده هستند، خواسته و یا ناخواسته، دچار چالش ها و کشمکش های مختلفی هم می شوند و مثلا مشکلات مربوط به شغل، فرزندان، زندگی و غیره، مسائلی هستند که افراد در زندگی دائما با آن ها دست و پنجه نرم می کنند.

از این رو وقتی یک خانواده هم مشکلات خودشان را بر دوش فرزندان شان می اندازند، فشار عصبی ناشی از این بار اضافی به شدت در زندگی مشترک شان وارد می شود و می تواند تنش های بسیار زیادی را به وجود آورد. بنابراین سعی کنید تا می توانید، حد و مرز روابط و وظیفه تان را نسبت به خانواده هایتان تعیین کنید تا دچار مشکلات این چنین نشوید.

هر چند که مهم ترین عامل در پیدایش چنین مشکلاتی، موارد زمینه ای است که قبل ازدواج نیز کاملا مشهود است. بنابراین سعی کنید تا با استناد بر این موارد، یا مشکل را رفع کنید یا از ازدواج با این افراد که هیچ جوره به ایجاد حد و مرز در زندگی خودشان و خانوادشان راضی نمی شوند، جدا بپرهیزید.

 

3- تامین مالی از جانب خانواده در ازای در دست گرفتن اختیارات

خیلی از زوج های جوان هستند که در ابتدای شکل گیری زندگی شان با مشکلات مالی بسیار زیادی روبرو می شوند. طبیعتا در این شرایط خیلی از خانواده ها هستند که می توانند کمک های مختلفی را به روش های مختلفی در اختیار فرزند خود قرار دهند و اصلا فرقی نمی کند که این کمک از طرف خانواده خانم باشد یا آقا.

تا این قسمت ماجرا، هیچ مشکلی وجود ندارد و طبیعتا در شرایط بحرانی مالی، کمک گرفتن های مالی از خانواده توجیه منطقی دارد. اما خیلی از خانواده ها هستند که در ازای کمک های مالی که از فرزندشان انجام می دهند، انتظار دارند که در خصوصی ترین بخش های زندگی آن ها دخالت کرده و نظرشان را قالب کنند.

خوب؛ مشکل و اختلاف از همینجا شروع می شود. مثلا آقایی را تصور کنید که به دلیل بی کار شدن برای مدتی کوتاه، از خانواده ی خود، کمک مالی دریافت می ند و خانواده نیز از او انتظار دارند که آن ها را در جریان ریزترین خرج های زندگی و موارد مختلف زندگی اش، قرار دهد. این موضوع می تواند زمینه را برای دعوا و اختلاف زن و شوهر فراهم کند و مشکلات و مسائل مختلف دیگری را نیز با خود همراه سازد.

راه حل

شما و همسرتان باید سعی کنید مسائل مربوط به زندگی مشترکتان را خودتان حل کنید و نگذارید به گوش خانواده ها برسد. هر خانواده ای سمت فرزند خودش است. در نتیجه، احترام ها از بین می رود. اگر خودتان و همسرتان نتوانستید مشکلات خود را به تنهایی حل کنید بهتر است به جای مشورت با خانواده هایتان از مشاوره حضوری خانواده استفاده کنید.

جمع بندی و سخن آخر

این مواردی که ما ذکر کردیم، تنها چند نمونه از مواردی بود که می توانست مشکلات مختلفی را در زندگی زناشویی زوجین ایجاد نماید. مسائل زیادی وجود دارند که می توانند به عنوان یک جرقه در زندگی فرزندان عمل کنند و کل زندگی را به کام شان تلخ نمایند. مواردی مانند رفت و آمد های زیاد، انتظارات عجیب و غریب والدین، رسم و رسوم های عجیب و غریب و هزار و یک موضوع دیگر.

در انتها نیاز است اشاره کنیم که همیشه هم اختلافات از جانب خانواده ها آغاز نمی شود. گاهی خود زن و یا شوهر به دلیل تصورات و تجربه های قدیمی خودشان، به هیچ وجه تمایلی به برقراری ارتباط با خانواده همسرشان را ندارند و همین موضوع می تواند باعث شود تا دعواهای مختلفی سر همین موضوع رخ دهد. یادتان باشد که در صورت بروز اختلاف، ابتدا با یکدیگر منطقی صحبت کنید و سعی کنید یکدیگر را درک نمایید و زمانی که کار به جاهای باریک کشید، حتما از یک مشاور خانواده کمک بگیرید.

 

منبع: نمناک
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

آخرین اخبار

ارسال نظر