ترانه علیدوستی| عکس ترانه علیدوستی| همسر ترانه علیدوستی

ترانه علیدوستی هوادارانش را نگران کرد | این عکس ترانه علیدوستی را ببینید شوکه می‌شوید

تصویر جدیدی از ترانه علیدوستی منتشر شده که تغییرات شدید در ظاهر او باعث نگرانی برخی از هوادارانش شده است.

ترانه علیدوستی
ویکی گردی:

رصد: ترانه علیدوستی از معروف ترین و محبوب ترین بازیگران زن ایرانی در سه دهه اخیر است. ترانه علیدوستی با فیلم من ترانه 15 سال دارم درخشید. ترانه علیدوستی در چند فیلم مهم و جدی مانند فروشنده و درباره الی ایفای نقش کرده است. ترانه علیدوستی در سطح جهان هم شناخته شده است.

 

 

 

 

 

 

ترانه علیدوستی یکی از بازیگران مطرح ایرانی است که عکس قدیمی اش با اضافه وزن بالا باعث ترس هوادارانش شد.

 

 

 

ترانه علیدوستی دختر حمید علیدوستی یکی از فوتبالیست های معروف ایرانی است.

عکس جالب از کودکی ترانه علیدوستی

شاید با دیدن چهره فعلی بسیاری از بازیگران با نمک سینما، به دنبال چهره کودکی آن‌ها بگردید و کنجکاو قیافه بچگانه این ستاره‌ها باشید. در این مطلب نگاهی داشته‌ایم به تصویر کودکی ترانه علیدوستی که بسیار گوگولی و ملوس بوده است!

اشک شوق ترانه علیدوستی

ترانه علیدوستی نقش‌های ماندگاری را در کنار شهاب حسینی ایفا کرده که از جمله آنها می‌توان به فیلم فروشنده و فیلم درباره الی و سریال شهرزاد اشاره کرد. این دو بازیگر همواره از یکدیگر تمجید کرده‌اند. 

در سال 2016 شهاب حسینی به موفقیت بزرگی دست یافت و توانست با ایفای نقش در فیلم فروشنده، تندیس بهترین بازیگر مرد جشنوارهٔ فیلم کن را به‌دست‌آورد. دریافت این جایزه که برای بار نخست در تاریخ بازیگری سینما و هنر ایران اتفاق افتاد با واکنش‌های مثبت ایرانیان روبرو شد.

پس از اهدای جایزه به شهاب حسینی، اتفاق جالبی که رخ داد چشمان اشکبار ترانه علیدوستی بود که برای همکارش اشک شوق ریخت و این لحظه توسط عکاسان هم ثبت شد. تصویر ترانه علیدوستی بسیاری را به یاد تصویر اشک شوق کیت وینسلت پس از اسکار گرفتن لئوناردو دیکاپریو انداخت.

ترانه علیدوستی کنار زیباترین دختر دنیا

 ترانه علیدوستی عکسی از خود و دخترش منتشر کرده است و از آنجا که برای هر مادری، دخترش زیباترین دختر دنیاست، لابد حنا خانم نیز حائز این ویژگی است.

حنا حاصل زندگی مشترک ترانه علیدوستی با همسرش علی منصور است و اکنون ۹ سال دارد.

ترانه علیدوستی: فمینیسم هستم و به دنبال تساوی زن و مرد

ترانه علیدوستی، عضو کمیته ۵ نفره مبارزه با خشونت، آزار و باج‌گیری جنسی در سینما و عضو کمپین ۸۰۰ زن، درباره شکل‌گیری جنبش مبارزه با خشونت جنسی در سینما توضیحاتی ارائه داد و گفت این جنبش از همین حالا برنده است.

بخش‌هایی از صحبت‌های این بازیگر در گفتگو با مجله فیلم امروز را در ادامه می‌خوانید:

**  اگر زنی از ویژگی های شخصی و زنانه خودش برای رسیدن به یک موقعیتی استفاده کند، چه کسی مسبب به وجود آمدن این وضعیت شده است؟ کدام بخش از جامعه یک زن را در شرایطی قرار داده که به جای این که گوشه ای از کار را بگیرد و آن را جلو ببرد، مجبور باشد متوسل به کارهای دیگری شود؟ این که زن‌ها به دلیل ظاهرشان و برای حضور در پروژه‌ها، با هم رقابت می کنند و به جان هم می‌افتند، ناشی از وضعیت و ساز و کاری است که در آن، جایی برای آن‌ها نیست. این، بیشتر یک وضعیتِ انحصاری مردانه است که مثلا فقط یک جای خالی برای مُنشی‌صحنه وجود دارد. چه کسی این شرایط را به وجود آورده که یک زن از ویژگی‌های زنانه‌ی خودش برای رسیدن به یک موقعیتی استفاده کند؟ صاحبانِ قدرت، و صاحبانِ کار!

** من به شخصه هیچوقت نشده که ببینم گروهی زن، به موضوعی اعتراض کنند و مطالبه‌ای داشته باشند و از نظر قاطبه جامعه، زمان آن مطالبه فرا رسیده باشد! هیچوقت اتفاق نیفتاده است. عده ای همیشه مجهول هستند و مشخص نیست چه کسانی هستند و دلشان می خواهد سینما تعطیل بشود، پس ما باید روی معضلی وحشتناک سرپوش بگذاریم! چون ممکن است عده ای بخواهند از آن سوءاستفاده کنند! سینمای ایران در دنیا سینمای مهمی است، آبرو دارد و در جشنواره‌های مهم دنیا حاضر است. اما همین سینما، زمانی قابل افتخار است که سالم و صادقانه فعالیت کند و افرادی در داخل آن در حال استثمار شدن نباشند، وگرنه اکتفا به سطح یک وضعیت و حفظ آن، افتخار ندارد.

** اینکه تعدادی از زنان تقاضای امن شدن فضای کاری خود را دارند، چرا باید به ضرر سینما باشد؟ وقتی با افرادی برخورد می‌کنیم که منظور ما را از خشونت جنسیتی متوجه نمی‌شوند، به آنها می‌گوییم منظورمان هر نوع برخوردی است که با خانم‌ها، به دلیل زن بودنشان صورت می‌گیرد. مطمئن باشید اگر روزی این آیین‌نامه تصویب شود و تمام حق و حقوق زن‌ها هم رعایت شود، هیچ حقوقی جلوتر از مردان به دست نیامده است.

** هیچ‌وقت هیچ اتهامی را رد یا تأیید نکرده‌ایم اما کنار کسی که متهم شده نمی‌ایستیم؛ چون به نظرم کسی که متهم به آزارگری است، بدون جواب‌گویی نباید از مواهب حمایت برخوردار باشد. من تا زمانی که وضعیتِ متهمی مشخص نشود، کنار او نمی‌ایستم و از او حمایت نمی‌کنم. این قضیه را در سینمای دنیا هم شاهدیم.

** هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند که ما زن بد، یا زن سوء‌استفاده‌گر، یا دروغ‌گو نداریم؛ حتما داریم. زیرِ یک درصد هم امکان دارد آدمی با قصدِ خودنمایی ادعاهای دروغی مطرح کند. حالا این که ما ۹۹ درصدِ مشکلات را به خاطر آن یک درصد نبینیم و روی آن یک درصد دست بگذاریم  ایراد در نگرش ماست.

** متأسفانه خیلی از همکاران مرد در سینمای ایران اصلا به ذهن‌شان نرسیده بود که این بحث به آن‌ها هم مربوط است و هیچ واکنشی نشان نداده بودند. زمانی که نام و امضای هشتصد زن در یک بیانیه منتشر شد، تازه به اهمیت موضوع پی بردند و گفتند ما هم می‌خواستیم حضور داشته باشیم. قرار نبود خانم‌ها سهم آقایان را در امن کردن این فضا بپردازند. آن‌ها فقط می‌توانستند دردشان را بیان کنند و منتظر حمایتِ همکاران مرد بمانند. اما این اتفاق نیفتاد.

** من یک فمینیست هستم و تساوی در حقوق زن و مرد، هدفِ نهایی من است. این آرزوی من است و برایش تلاش می‌کنم.من نقشی بازی نکرده‌ام که فمینیستی نبوده باشد. همیشه نقشِ زنانی را بازی کرده‌ام که قانع نیستند و دنبال سهم بوده‌اند. من همیشه مهمترین دغدغه‌ام، زنان و حقوق زنان بوده. الان هم در ادامه فعالیت‌هایم می‌توانم این دغدغه‌ها را به هم پیوند بزنم و بگویم که می‌توانم برای زنان در سینما، فعالیت کنم. امیدوارم این حرکت، منبع الهامی برای زنان در عرصه های دیگر برای پیدا کردن و تحقّق اهدافشان باشد.

** همیشه ساختارشکن بودن، پیامدهایی دارد. شما هروقت و به هرشکلی بخواهید نظمی را به هم بزنید، پیامدهای خوبی نخواهد داشت. مثال معروفی است که می‌گوید: ابتدا به شما می‌خندند، بعد ہی اعتنایی می‌کنند، سپس مبارزه می‌کنند و در نهایت، شما برنده می‌شوید!.. فکر می‌کنم ما همین الان هم برنده شده‌ایم!».

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان

آخرین اخبار

ارسال نظر