حریم خصوصی | حفظ حریم خصوصی | حریم خصوصی من

۶ چیزی که نباید به دیگران بگی! | اینجوری حریم خصوصیتو حفظ کن

اگر می خواهید زندگی راحت تری در کنار دیگران داشته باشید باید در حریم خصوصی تان مواردی را برای خودتان نگه دارید و جار نزنید.

حرف نزدن
ویکی گردی:

حریم خصوصی صرفا به معنای رازهای مگو نیست. این حریم، مرزبندی‌های مختلفی است که هر فرد درحیطه‌های مختلف، دور زندگی‌اش می‌کشد و از دیگران انتظار دارد که به این مرزها تجاوز نکنند. حریم خصوصی، بسته به شخصیت، عقیده، قوم، مذهب، نگرش و در نهایت احساسات هر فرد، متفاوت است. حریم خصوصی افراد به زندگی هر فرد معنا می‌دهد و سمت‌وسوی زندگی او را مشخص می‌کند.

نکته مهم در ارتباط با دیگران این است که به حریم خصوصی دیگران احترام بگذاریم و با کلام و رفتارمان آن مرزبندی‌ها را رد نکنیم.

عشقت بیشتر از کدوم ایموجی استفاده می کنه؟ 

بـه گفته محققان بعضی از حرف‌ها و صحبت‌هایی را کـه در مغزتان مرور می‌شود یا مثل جرقه‌ای بـه‌یک‌باره بـه ذهنتان خطور می‌کند باید یک جایی یادداشت کنید برای خودتان و بـه هیچ عنوان نباید بـه کسی بگویید، در اینجا حرف‌هایی کـه نباید بـه هیچ کس بگویید را برایتان فهرست کنیم.

۱. صحبت در مورد زندگی شخصی و برنامه هایتان

زندگی شخصی شـما هیچ ربطی بـه فرد دیگری ندارد و صحبت کردن درباره مسائل زندگی‌تان باعث می‌شود شـما را انتقاد و قضاوت کنند. در انتخاب‌هایی کـه در زندگی‌تان می‌کنید باید بـه خودتان توجه داشته باشید؛ زیرا این کار شـما را از نظرات غیر ضروری دیگران حفظ می‌کند کـه می‌تواند خشن و ناملایم باشد.

جنبه‌های مشخصی از زندگی خود را بـه عنوان راز نگه دارید و همه‌ جزئیات رابطه و زندگی شخصی خود را با دیگران در میان نگذارید. این کار باعث می‌شود کـه شـما بـه عنوان یک فرد بسیار ساده و شایسته احترام بسیار بیشتری نسبت بـه کسانی کـه همه‌ چیز را درباره‌ عادات خوب و بد می‌گویند داشته باشید.

برنامه هایت را هم به کسی نگو، برنامه هایت را خراب می کنند.

بـه اشتراک گذاشتن عمدی کارهای خیریه با دیگران می‌تواند خودخواهانه باشد و باید از آن اجتناب شود. کمک کردنتان بـه دیگران یک راز نیست، اما نباید اخبار جهانی شود. همین مساله برای شجاعت صدق می‌کند. ما هر روز با چالش‌هایی روبـه‌رو می‌شویم و دستاوردهای شـما در این مبارزه‌ها باید بـه طور مناسب اجر داده شود.

توجه بـه ستایش و قدردانی دیگران باعث می‌شود کـه بـه نظر بزرگ برسید. اقدامات شجاعانه برای دیگران هستند تا بـه شهامت فکر کنند، در غیر این صورت، آن‌ها همه‌ این شجاعت‌ها را ندارند.

بگو کدوم وحشتناک تره تا بگم تو زندگیت از چی می ترسی!؟

۲. نقاط ضعفت را به کسی نگو

اگر میخوای ازت باج نگیرند

اگر میخوای ازت سوءاستفاده نکنند

اگر میخوای منت سرت نزارند

نقطه ضعفت رو به هیشگی نگو(حتی همسرت)

وگرنه یک روزی بخاطر گفتنش بدجوری پشیمون میشوی

کافیه بدانند نداشتن چه چیزی داغونت میکند،دقیقا همون چیز رو ازت میگیرند!

 

۳. شکست هایت را به کسی نگو

مشکلات شما متعلق به شماست و صحبت کردن درباره شکست هایتان ایده بدی است چرا که شما نزد دوستانتان به عنوان یک شخص منفی شناخته می شوید. افراد مثبت هیچگاه اشتیاقی برای انتشار مشکلات ندارند و می توانند مشکل و بیچارگی شما را نزد خود و خانواده اتان به سمت خوبی بچرخانند.

 

۴. هدف‌هایتان را به کسی نگویید

نگه داشتن اهدافتان در واقع می‌تواند باعث شود کـه احتمال بیشتری بـه دستیابی به آن داشته باشید. مطالعات بر روی تنظیم هدف نشان داده‌اند کـه تعریف کردن اهدافتان و تحسین شدن برای آن باعث می‌شود کـه مغز اندورفین تولید کند و بـه هدف برسید. این باعث می‌شود احساس کنید کـه بـه چیزی دست پیدا کرده‌اید، بنابراین در طولانی مدت برای رسیدن بـه هدف تلاش نمی‌کنید.

۵. رازهایت را به مردم نگو

بهتر است در دوستی میانه رو باشیم و تمام اسرار خود را به دوستان نگوییم چرا که صمیمیت بیش از حد خواه ناخواه بحث و جدل هایی را نیز پیش خواهد آورد و حتی ممکن است به دشمنی بدل شود و این نگرانی و دلهره را ایجاد کند که هر آن تمام اسرار عیان شود و آبرو بر باد رود .

انگشتان پاهایتان شما را لو می دهند!! 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۲ نفر از بازدیدکنندگان

آخرین اخبار

ارسال نظر